Program

Home Program

Tentative Program

Number of presentations

  • Oral presentation : 105
  • Plenary Talk (40 min) : 10
  • Invited Talk (30 min) : 16
  • Regular Talk (20 min) : 79
10.24 Mon10.25 Tue10.26Wed10.27Thu10.28 Fri
8:50-9:00 Opening remark Session#3 Plenary V (40min) Session#4 Plenary VI (40min) Session#5 Plenary VII (40min Session#6 Plenary VIII (40min) Session#7 Plenary IX (40min) Session#8 Plenary X (40min) Local Tour
9:00-9:40 Plenary I
Dr. Gi-Hyuk CHOI
(KARI, Korea)
IT (30min) IT (30min) IT (30min) IT (30min) IT (30min) IT (30min)
9:40-10:20 Plenary II
Prof. Jian Fu ZHAO
(NsMSA/CSSR, China)
20min 20min 20min 20min 20min 20min
Coffee Break Coffee Break
10:20-10:40 Coffee Break 20min 20min 20min 20min 20min 20min
10:40-11:00 Plenary III
Dr. YOSHIZAKI Izumi
(JAXA, Japan)
20min 20min 20min 20min 20min 20min
11:00-11:20 20min 20min 20min 20min 20min 20min
11:20-11:40 Plenary IV
Mr E S Padma Kumar
(ISRO, India)
20min 20min 20min 20min 20min 20min
12:00-12:20 20min 20min 20min 20min 20min 20min
12:20-13:50 Registration Lunch Lunch Lunch
13:50-14:20 Session#1 IT (30min) Session#2 IT (30min) AMS Organizaing meeting Session#4-1 IT (30min) Session#5-1 IT (30min) Session#9 IT (30min) Session#10 IT (30min) Session#11 IT (30min)
14:20-14:4020min 20min 20min 20min 20min 20min 20min
14:40-15:00 20min 20min 20min 20min 20min 20min 20min
15:00-15:20 20min 20min 20min 20min 20min 20min 20min
15:20-15:40Coffee Coffee AMS Organizing meeting Poster presentation Coffee Coffee Coffee
15:40-16:0020min 20min Session#9-1 IT (30min) Session#10-1 IT(30min) Session#12 IT(30min)
16:00-16:20 20min 20min 20min 20min 20min
16:20-16:40 20min 20min 20min 20min 20min
17:40-18:00 20min 20min 20min 20min 20min
18:00-18:20 20min 20min 20min 20min 20min
Welcome Reception Social Event Farewell Party
Top